search icon
search icon

Жени Джаферович показа секси корем след 2 операции

Семейството харчи хонорара от "Сървайвър"

Семейство Джаферович посрещнаха тазгодишните коледни празници в американския щат Флорида на гости на вуйчото на Ваня и негово семейство. И докато децата предпочитат къпането в басейна в семейната къща, родителите им отидоха на плаж, па макар и през зимата. Жени показа няколко кадъра от морските им приключения, в които блесна със секси фигура. Не е тайна, че тя на два пъти оперира корема си след раждането на сина си Бо.

Коремът й така и не се прибира, въпреки усилените тренировки. Кожата й е разтегната, има и диастаза. Абдоминоппластика е първата процедура, която бившата плувкиня си прави. Процедурата представлява изрязване на излишната кожа и зашиване на коремната стена. Релефът на корема й, който определя като "грозен" обаче, я мъчи в продължение на много години. Затова се решава на вазеролипосукцията - процедура за изчистване и дефиниране на мускулите на корема си.

След интервенциите Джаферович гордо се показва по бански по време на семейната ваканция, явно предприета с част от хонорара на мъжа й Ваня като ководещ в „Сървайвър“ заедно с Владо Карамазов. 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари