Фолк певицата Ариа е на романтичен воаяж в Дубай, където я заведе младото й гадже футболист за празниците. Двойката ще посрещне новата година именно в едно от арабските емирства.

Както е известно, изпълнителката е във връзка със седем години по-младия от нея Георги Йомов, който всячески я глези. Бившата плеймейтка и футболиста на ЦСКА имат отношения от началото на тази година, като публично признаха чувствата си малко след Свети Валентин. За разлика от други двойки, Жоро и Мария Цветкова, както е истинското й име, избягват да качват общи снимки на килограм. Сега обаче не се стърпяха и се похвалиха с това как си прекарват времето в Дубай. Двамата показаха вечерята си с отрупана маса в елитен ресторант.

Сегашният любим на певицата-плеймейтка Георги е внук на легендата на Левски Тодор Барзов. Преди да се обвърже с моделката, той имал връзка с девойка на име Магдалена, но очевидно я заменил със знойната красавица, която пък в архива си от гаджета е споделяла ласки със строителния предприемач Динко Динев, от когото има и дете. Паметливи припомнят, че преди футболиста тя имала и вземане-даване с Павел Лазаров, настоящата половинка на Преслава.