search icon
search icon

Ето я бременната Сантра

ПР

ПР

Певицата излезе с нов проект с чалга привкус

Певицата Сантра, за която наскоро се чу, че е бременна и новината предизвика изненада сред почитателите й, се показа след дълго мълчание. Ексцентричната дама, която наскоро чукна 38 години обаче отказва да покаже бременното коремче, както не пропуснаха да направят колежките й Поли Генова и Мария Илиева. Сантра обаче предпочете да се скрие под стабилно палтенце, от което единствено се виждат слабите й крака и загатва, че носи червен сутиен.

Всъщност появата на Сантра е в новия й видеоклип, където певицата стои статично на фотьойл, загърната с връхна дреха, като избягва каквито и да е резки движения или по-сериозни голотии. Изпълнителката видимо е подпухнала в лицето, което е нормално при бременността.

С новия си проект, родната знаменитост се приобщава с чалгата, тъй като вкарва култовата фраза “Чае Шукарие”, както всъщност се казва и новото й парче. На моменти се усещат и попфолк ритми, но песента по-скоро е експериментална и не съобщава, че Сантра ще става колежка на Галена.

Певицата споделя, че отдавна е искала да направи подобно парче, за да се обърне към всички жени, които не са достатъчно уверени в себе си. Самата тя споделя, че още от началото на кариерата си не един път към нея е имало натиск да промени тялото и лицето си в името на кариерата си, но тя винаги е отказвала категорично да робува на подобни стереотипи. До ден днешен тя не изневерява на себе си, а в новата си песен тя отново носи своя неподражаем стил и хумор.

“Направих парчето, защото има много момичета, които не приемат себе си и не вярват в естествената си красота. Иска ми се жените в България да имат повече самочувствие и да виждам по-малко момичета, които се обезличават в името на някаква моментна мода. А колкото до стила на музиката - решихме да направим проект, който да съчетава в себе си балканските ритми и R&B стила, около който съм се въртяла винаги, за да пресъздадем една интересна комбинация, която нямам търпение да чуете” коментира Сантра.

Още от hotnews

Коментари