Диляна Попова напълни пазвата със силикон, макар и винаги да е твърдяла, че не се смущава от малкия си бюст. Според последните снимки на актрисата-модел, се забелязва видима разлика в деколтето. Красавицата е сложила поне 260 кубика във всяка гърда. Бившата на Асен Блатечки си е сложила минимално количество, но въпреки това феновете й веднага забелязаха разлика в деколтето.

Промяната се случва година след раздялата с бащата на сина й Борил. Според слуховете Попова не е губила много време в самосъжаление и вече си има нов приятел. Моделката на няколко пъти била засичана с богат пловдивчанин, по-млад от Блатечки. Дали той е причината за интервенцията, гадаят колежките на красавицата от Гулянци.

Същевременно Диляна се оплака от схващания в зоната на врата и раменетеТя е предприела серия от масажи, които да я избавят от неприятните усещания. Видео от студиото, в което се грижат за нея, се появи в развлекателната платформа Инстаграм. „Да се понаместим“, пише Диляна. По-рано с подобни проблеми бяха рапърът и музикален продуцент Кристиан Талев-Криско и актьорът Владимир Карамазов.