search icon
search icon

Прочут хотел с изненада за Светлана Гущерова

Младата майка с петзвезден рожден ден

5-звезден рожден ден във Виена отпразнува вчера Светлана Гущерова. След като в първите часове на празника й я изненада с дежурния огромен букет от поне 100 рози, съпругът й Християн й спретна романтичен празник в сърцето на австрийската столица - в емплематичния хотел "Захер". Сторита от внушителната сграда срещу Националния оперен театър, построена през втората половина на XIX век, собственост на Едуард Захер - сина на създателя на едноименната торта, качи в социалната мрежа рожденичката миналата вечер.

От таговете върху кадрите се подразбира, че Гущерови са семейно във Виена. Празничната вечер младото семейство посрещна в ресторанта на "Захер", превърнал се в център за срещи на виенския, а и на европейския политически и културен елит. След 5-степенно меню рожденичката получи няколко десерта - комплимент от ресторанта по случай празника й.

Вечерта най-вероятно е завършила в романтична обстановка в някой от елегантните апартаменти на прочутия хотел, в които са отсядали държавни глави, звезди от цял свят, та дори и британската кралица Елизабет II.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари