Актьорът Явор Бахаров обвини държавата за издъните си с алкохол и дрога, за които бе арестуван на няколко пъти. Гаднярът от „Съни бийч“ поиска по-солени глоби за престъпниците, седнали зад волана пияни и дрогирани. „Волен Сидеров, Андре Токев и аз“, пробва да се пошегува актьорът с определението, че е лошото момче на българския театър. „Не ми я приятно, когато хората злословят за мен“, призна актьорът, който е осъден за сяядането зад волана с алкохол и наркотици в Банско и в момента е в изпитателен срок.

Заради присъдата той има задължителни срещи с психолог.“Нещо не е както трябва, но държавата трябва да направи така, че да ограничи тези хора, които нарушават правилата и да ги заплаши. Проблемът е в обществото и според мен глобите трябва да се увеличат“, каза Бахаров. . Не знам какво трябва да се направи, но нещо не е както трябва. Основният проблем е в хората, които се качват пияни зад волана, но държавата трябва да направи така, че да ги ограничи или да ги заплаши така, че да знаят, че не трябва да го правят. Проблемът е в обществото най-вече, но нали държавата е за това - да помогне на обществото. Аз за тези години не виждам толкова много да се променя кривата. Трябва да се направи нещо."

Актьорът гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, чиято покана все отлагал. Щастлив, че най-сетне е приел, Цитиридис не спря да му се мазни, а след участието му всички негативни коментари в страницата на предаването във Фейсбук бяха изтрити.