Сръбската фолклегенда Лепа Брена и съпругът й Слободан Живойнович отпразнуваха перлена сватба. Те сключиха брак на 7 декември 1991 година. По повод годишнината изпълнителката на „Ti si moj greh” качи в профила си в Instagram кратък филм, включващ най-запомнящите се и красиви моменти от техния съвместен живот. В началото на видеото има кадри от сключването на брака им. Грандиозното събитие беше определено като „сватбата на века“, а събитието още вълнува обществеността.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Влюбването е хормонално състояние и трябва да се използва докрай. И любовта никога не трябва да се харчи. Тези две неща трябва да се разграничават и това сме се научили. Ето защо издържаме толкова дълго", написа певицата в социалната мрежа. Тя разказа, че се е запознала със съпруга си след премиера на филма „Да правим любов“.

„Когато срещнах Боба, ми хареса неговата спонтанност и честност и знаех, че като мен няма много време за губене“, каза още Лепа Брена.Съпругът й е бивш тенисист, а тя е тренирала баскетбол. Те имат двама сина – Стефан и Виктор, припомня "Телеграф".