Фолк звездата Деси Слава излезе в национален ефир и заяви, че не й пука, че я обиждат на свиня заради това, че не е в добра форма от доста време насам. Тя не скри, че поради тази причина дълго време е отсъствала от медийното пространство.

"Една от причините за физическото ми състояние е че след раждането задържах килограми. Може би малко от суета, избягвах медийните изяви, но в един момент си казах, че трябва да се приема такава каквато съм и да не ми пука от подмятания, че съм свиня", отсече гласовитата блондинка в шоуто на Николаот Цитиридис. "В крайна сметка това съм аз, а тези килограми са в резултат на малки или по-големи хормонални обърквания в организма ми. Човек никога не знае какво може да му се случи и на него... Хора аз не плюскам, даже ям прекалено малко!", обясни емоционално певицата ситуацията, в която се намира.

В разговора си с Цитиридис, Деси потвърди и за раздялата с бащата на второто си дете, като първоначално поде темата с шикалкавене. "Кой - Благой... има рима", изсмя се на любопитството на водещия Деси. "Истината е че имаме някакво решение взето между нас, но си гледаме детето и сме в много готини отношения. Помагаме си заедно и поотделно, за да се чувства детето добре", призна изпълнителката на "Най-неправилният мъж".