Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор по гребане – Виктор Стоянов е най-новата тв муцуна, която зрителите ще гледат по време на първия сезон на риалити формата "Ергенът" по bTV. 31-годишният столичанин разказа за живота си преди новото си амплоа, като не скри, че се мисли за мачо.

"От малък се имам за красив. Не съм имал проблем с външния си вид и самочувствие. Винаги ми е било предимство, но много хора ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради външният ми вид", обясни Виктор пред Деси Стоянова и Сашо Кадиев в "Преди обед". След като станало ясно, че ще бъде част от телевизионен проект, женското внимание към него станало още по-засилено, като дамите действали още по-агресивно в свалките, призна още спортиста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@viktor_s_s)

"Никога не ми е липсвало женско внимание. Действам обаче внимателно. Ерген съм, но причината е в мен а не в дамите, които са били до мен. Нямам определен вкус, не държа на цвят на косата, държа на добрата физическа форма, което е изкривяване от това, с което съм се занимавал цял живот. Търся силен характер, не искам мекотело до себе си. Жена, която знае какво иска и може да отстоява мнението си", обобщи критериите си Виктор. Последната му връзка е най-дългата, която е имал - продължила почти 8 години. "Разпадна се защото двамата сме допуснали големи грешки и до последно не се разбрахме. Предполагам, че грешката е повече в мен. Като човек, който има огромен дефицит на търпение, доста често пада, без наистина да има обективна причина. Избухлив и пиперлив съм. Казвам неща, които не мисля, с цел да нараня човека отсреща. Толкова детинско е това, срам ме е... но работя в тази насока да променя това в характера си", изповяда се още младокът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@viktor_s_s)

Стоянов разказа и за спортните си премеждия. Преди да стигне до гребането, преминал през всякакви други спортове като футбол, карате, таекуондо, ръгби, лека атлекита. "Бях от тези деца, които нямаха други забавления освен да играя като за мен спорта беше забавление. Баща ми много държеше да съм спортис и имах доста тежък режим. Той ме напъваше да тренирам дори и вкъщи. Но с днешна дата съм му много благодарен затова. Казваше ми, че ако искам да постигна нещо повече от другите, трябва да давам повече от себе си", сподели Ергенът в "Преди обед".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@viktor_s_s)

Нямал навършени 16, когато влиза в Националния отбор по гребане, като е първи по резултати на контролните. "Развивах се доста бързо.Имаше спекулации от другите от отбора, че едва ли не съм на анаболни стероиди и тем подобни глупости. Давал съм многократно допинг проби и бях чист. Просто съм гребал много и тренирал непрекъснато за тези резултати", категоричен е Виктор. Но претоварването и липсата на търпение му изиграват лоша шега. "Претоварих кръста си, стигнах до операция заради счупен прешлен, наложи се да ми поставят болт в кръста. От осем месеца до година трябваше да се възстановявам, но аз отново проявих нетърпение и започнах на третия месец тренировки във фитнеса. На четвъртия месец отново влязох в лодката, а на седмия вече давах старите си резултати. Така докато един ден на тренировка не усетих много силна болка, тогава с моята треньорка отидохме на изследвания и се оказа, че съм претоварил зверски много кръста и риска е много голям да продължа със спорта", обясни риалити героят, който заключава с днешна дата: "Бях млад и много глупав, уви! След това 3-4 години се лутах. Имах много дълго време липса на амбиция и ми беше трудно да се преоткрия. Дори мога да кажа, че до ден днешен не мога да се преоткрия."