Български и румънски лейбъл обединяват усилия, за да лансират новия проект на Михаела Маринова в 12 държави. От известно време Михаела работи с няколко чуждестранни продуцентски екипа, правейки стъпки и към международна реализация.

Новият й проект, озаглавен Need You, е резултат от поредната й колаборация с румънския хитмейкър Monoir, чийто лейбъл Thrace Music през последните години успя да отбележи зашеметяващи успехи в Турция, Русия, Индия, Полша, Канада и др.

Сега Thrace Music обединява усилия с Virginia Records, за да лансират заедно сингъла на Михаела в световен мащаб.


Need You е песен, създадена в рамките на второто издание на творческия лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, който се състоя в Боровец в началото на октомври.

Освен Monoir и самата Михаела, сред авторите на парчето е и Витали Езекиев. Режисьор и сценарист на видеоклипа, осъществен от Albion Films, е Виктор Чучков. „Създали сме две визуални рамки, два свята - единият реален, усмихнат и позитивен през деня, а другият – нощен и мистериозен, населен с приказната фантазия на Михаела.“, споделя той.

“Need You е моя сбъдната мечта. Работих с любими хора, спечелих нови приятели и отново станах част от вълшебен процес на творчество. Благодарна съм на всички.“, признава Михаела.