Американският рапър 50 Cent се подигра с разголените снимки на колежката си Мадона, като й посвети два поста в своя акаунт в Инстаграм. Хип-хоп звездата е публикувал кадъра, на който Мадона се е пъхнала под леглото, а отдолу стърчат дупето и краката й в мрежест чорапогащник и с черни лачени обувки с червена подметка от прочута марка.

„Ей, това е най-смешната глупост. Ха! Това е Мадона под леглото, която се опитва да е „като девица“ на 63“, написал е рапърът. Към което е добавил съвсем не кавалерското: „Ако не вдигне дъртия си задник, значи се е застреляла“. По-късно той стартира предизвикателство, с което приканва последователите си в Мрежата да се снимат в същата поза. Не всички обаче са съгласни с тона му. Мнозина порицаха рапъра, че това е най-ненужният пост за всички времена и че някой трябва да издърпа телефона от ръцете му, за да престане да пише подобни неща. Не са малко и феновете, които заявяват, че Мадона на 63 изглежда по-добре от много 30-годишни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Преди дни Кралицата на попа разкритикува политиката на Инстаграм, която забранява да се публикуват фотоси с оголени женски зърна. Известно е, че модераторите без предупреждение изтриха снимката, на която зърното й се е показало, защото това нарушава правилата. По-късно певицата върна кадрите, като е закрила „критичната точка“ със сърчице.