Една епична любовна история завършила с много караници, най-сетне има своя щастлив край. Вчера Димитър Рачков и Мария Игнатова отново излязоха на една сцена заедно, при това с усмивки. Двамата години наред бяха любимата двойка водещи на България в „Господари на ефира“. Мария, която се омъжи преди месеци за Ивайло Цветков, бе част от гостите на шоуто на бившия си любим. За първи път „Забраненото шоу на Рачков“ събра почти целия екип на „Господари на ефира“.

Рачков посрещна в студиото не само Игнатова, но и продуцента Джуди Халваджиян и първия човек в екипа на предаването – Красимира Петрова. До тях в студиото бяха водещите, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Ненчо Балабанов и Румен Угрински, а с видео връзка зрителите видяха и любимия Васил Василев – Зуека.

Репортерите Васко Мавриков, Ева Веселинова, Виктория Симеонова, Боби Ваклинов и Дейвид Славчев разказаха най-куриозните случаи по време на техните репортажи. Десет от адреналинките на „Господари на ефира“ също споделиха любимите си моменти и поздравиха зрителите със специален общ танц. Зрителите с особено нетърпение очакваха появата на Игнатова, с която Рачков преживя изпепеляваща любов, завършила с грозна разправия, припомня Hotnews.bg.

Той дори пусна официално съобщение през 2017 година, че вече няма нищо общо с нея. Звездната двойка се опитваше да крие краха в отношенията си повече от година. След публичното оповестяване на Рачков за края на връзката им, рязко секнали офертите към звездната двойка за водене на халтури и частни партита, а двамата спряха дори да се поздравяват и да ходят на един и същи събития, за да не се засекат. След година двамата уж се събраха, но само за да вдигнат рейтинга на Господарите, което водиха.

Днес Игнатова вече е омъжена жена, а Рачков- щастлив с младата си приятелка. Събирането им вчера вечер бе отново по работа, но явно двамата вече са загърбили скандалите.