Зрителите полудяха от радост, след като футболната съпруга Теодора напусна вчера вечер „Фермата“. „Голямо спокойствие ще е от тук на сетне,поне ! Свръх натоварваща е тази жена ! Тя не е добре с нервната система,има нужда от лечение !“, коментира поведението на вечно плачещата Теди зрителка. „Страхотна си Ваня, елиминира мазното Теди, което много иска да играе добрата фея, но не й се получава. Просто не е искрена. Браво“, доволна е друга.

"Ваня, ти си боец и с добро сърце, силна, упорита и истинска, затова Бог те обича. Дано стигнеш до финала,а защо не и да спечелиш, напук на Кириловия лагер“, коментира трети, като постове на страницата на предаването във Фейсбук в подкрепа на Теодора почти липсват. Дякова, която има бижутерски бизнес и от години живее в САЩ.

„Много ми е трудно, още не мога да повярвам. Тъжна съм, че напускам фермата, чувствам се така, сякаш напускам бащиното огнище по принуда. Екипът на предаването беше като семейство за мен, благодаря на всеки един от вас. Нека бъдем добри и нека бъдем българи!“, призова тя преди завинаги да затвори тежките порти на стопанството зад гърба си.

Съпругата на бившия футболист Танко Дяков падна с 10 на 18 от трансформационния лидер Ваня Павлова, а съперничката й отбеляза третата си победа на Арената. В предишните двубои тя отстрани фризьорката Анастасия Христова и бившата стюардеса и настоящ мениджър Цветелина Лозанова. В този сблъсък обаче Ваня срещна сериозен отпор. Тя и Ваня се раздадоха докрай в серия от битки за бързина, ловкост, точност и издръжливост.

Двете се движеха наравно почти до финала, когато съпругата на бившия футболист Танко Дяков изостана, загуби от съперничката си с 10 на 18 и се прибра у дома.