Една от най-пикантните плеймейтки призна, че борила тежки пристъпи на паникатаки, стигнала дори до хапчета и била на легло! Става дума за горещата Анджелина Атанасова, която преди няколко години взриви мрежата с порноклипче с бившето си гадже Йордан Йорданов, който е ексфутболист и носител на титлата „Мистър България“.

В разговор с феновете (тя има 162 хиляди последователи в една от социалните мрежи) я питат за тревожност и паникатаки. „Имала съм огромна тревожност. Била съм дори на легло и на антидепресанти от тежки паникатаки. Много е тежко, но аз се справих с тях. Първата ми крачка беше да изхвърля всички хапчета. Към днешна дата също имам тревожност и това е нормално, когато градиш собствен бизнес. Няма нищо лесно“, споделя сексбомбата.

По нейните думи тя израснала в нормално семейство без възможности и от доста години се оправя сама: „От много малка живея и се справям сама, още от 17-годищна“. Феновете забелязват, че мацката не показва семейството си и се чудят дали не се е скарала с тях. „Говоря си със семейството ми, но нямам време постоянно да съм до тях. Част от тях не са в България и когато мога, им ходя на гости“, обяснява плеймейтката.

Преди 3 години нетът гръмна нейно розово клипче, на което пъшка под ласките на бившия си, който прилежно документира близо цяла минута нецензурираните страсти от близък план. Пред „България Днес“ Анджелина обяви. че не се срамува от клипчето.

„Дали се срамувам от порноклипчето с Йордан? Твърдо не! Аз заставам зад себе си независимо от моите действия и постъпки. Станалото си остава там, в миналото“, коментира тя. Скандалната плеймейтка нерядко е споделяла, че в телефона й има доста подобни клипчета, които обаче засега остават невидени.