Българските топ гъзари Боби Манекена и съпругата му Нина, които нашумяха с демонстрациите си на лукс в Монако и Ница, станаха отново за смях. Афиширащата приятелството си с Филип Плейн двойка бе заснета от други българи как всъщност препитават в княжеството, а именно като най-обикновени туристи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @falshgruba

С тротинетка до ВИП-а на Монте Карло бейби, Монако бейби, топ гъзария и ексклузивно включване от най-големите, супер лукс и мега преживяване бейби. Монако, Монте Карло, лукс първо качество топ гъзария топ, топ гъзария от Монако, Монте Карло, коментира в духа на техния изказ Инстаграм профила falshgruba, който публикува папаришки снимки на семейство Димитрови. На кадрите ясно се вижда, че топ гъзарите всъщност се придвижват с тротинетки, а вместо лъскави куфари на Луи Вюитон са се нарамили с тежки раници като туристи, които току що са напуснали някой хостел. Лъскавите заведения са заменени с най-обикновена кафетерия и така мита за лукса им е тотално развенчан, не че някой се е съмнявал в другото.

Инстаграм звездите Нина и Боби Димитрови често информират аудиторията си с това как живеят в Монако. Напористата двойка успя да се докопа до няколко ВИП-мероприятия в княжеството, но тази голяма хапка не е за всеки. Випаджиите редовно пускаха и текстови сигнали до българските медии, в които представяха себе си като богати и успешни българи, които живеят охолно в микродържавата във  Френската ривиера. Сред култовите видеа, които се разпространяват с тях в социалните мрежи е и това, в което двойката посещава имението на Филип Плейн, за да му оставят писмо. Във видеото те се представят като негови приятели, но незнайно защо го търсят по този начин без покана, а не по телефона. Дружбата им с модния дизайнер стана повод и за смехотворни колажи между тях и Плейн.