Не са изминали и двадесет дни от смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков, а приятелката му не спира да шуми за връзката им в социалните мрежи. Гримьорката Алекса Ангелова, която прилича на еротичен модел, очевидно набляга на постове за любимия си, отколкото да преживява мъката по загубата сама със себе си и близките му, коментират поведението й странични наблюдатели.

Брюнетката изсипа в Инстаграма солидно количество снимки и сторита с Денис, колкото преживе не са качвали нито той, нито тя. Странно, защо сега така бясно афишира връзката им, още повече, че момчето го няма. "Със сигурност не и е лесно да преживее загубата, но това нейното не е нормално. То не бяха снимки, то не бяха любовни излияния между двамата и еднолични послания от нея за покойника. Тези неща са твърде интимни, за да ги развява така публично като знаменосец. Ако търси популярност по този начин е много грозно, а ако се чувства виновна за нещо, това е друго", коментират в средите непрестанните й публикации, посветени на любимия.

Даже някои правят паралел с продуцента на 21-годишния певец - Николай Пашев. "Той за разлика от нея излезе с едно интервю и си каза всичко по темата. Но ако неговите продуцентски похвати са били непрофесионални, то поведението на тази гримьорка не е по-малко нагло", коментират в интернет пространството.

"Липсваш ми любов моя" и подобни изречения висят под всеки интимен кадър. Алекса се държи така, сякаш Денис ще прочете от отвъдното какво е написала в социалната мрежа. Брюнетката с хищна сексуална визия обаче не се спира и сякаш така комуникира с починалото момче. Преживе дамата не беше качвала и една тяхна обща снимка, а от профила й преди смъртта му се вижда, че снимките, които е публикувала са соновно по бельо и в еротична схватка с други жени.