21-годишният пайнер Радко Петков вбеси зрители и дори Димитър Рачков с надменното си поведение в ефир в забраненото шоу в неделя вечер. Младежът, който спечели риалити формат преди четири години се засегна от сбърканата си фамилия и анкета, в която случайни минувачи не можаха да си спомнят за него. Затова реши да си го върне на шоуто, като се държеше все едно е Брад Пит. Той дори не отговори на въпроса на Рачков в колко риалити формати е участвал, като профъфли пренебрежително:”Сега да не искаш да ги броя”.

Навиреният му нос ядоса водещия, който е видял две и двеста и Рачков му се сопна:”Какво става бе, Радко!”, но пайнерът не си взе бележка и продължи да се държи като звезда. „Радко...пази боже сляпо да прогледа!Само дето не каза:Абе какво ме вълнува Лечев?Ужас,ако не беше той да те напътства нямаше сега да си толкова надут!”, пише зрителка на шоуто, споменавайки менторът на певеца в „Гласът на България” Иван Лечев, който го изведе към победата. „Изпя народната песен уникално ! Иначе част от другите ти чалга песни, които съм чувал са трагични !

Ако преминеш към фолклорните ще бъде по-добре”, коментира друг зрител, подразнен от Радко. Младият мъж, родом от Троян, стана певец на чалга гиганта през 2019 година, като драстично свали килограми, за да покрие изискванията на инж. Димитров за изпълнителите му. Явно с килцата е забравил и възпитанието си.