Нина Николина и „Етно Джаз Проект” вече ще звучат и в акустичен вариант. Премиерата на Нина Николина „ACOUSTIC LIVE“ е на 12 ноември в Sofia Live Club и 13 ноември в Bee Bop Café, Пловдив.

Прецизно и с вкус, в нови аранжименти на песните в „ACOUSTIC LIVE“ се срещат традиции и съвременност. Акустичният концерт, с неподражаем стил, включва български народни песни, погледнати по различен от традиционния начин. Присъщо, само на музиканти от висока класа, ще чуете акапелни изпълнения, вокални и инструментални импровизации.

На сцената с Нина Николина ще се качат - Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Мирослав Турийски - клавишни, Таня Първанова вокал. В „превод“ на хумористичните народни песни за публиката, с усмивка - Нина Николина. За меломаните Нина Николина представя ремикс на „Сън“. Видеореализацията на „Сън“ е в типичния за Нина Николина арт стил. В песента са включени мотиви от българска народна песен.„Сън“ REMIX е по музика и аранжимент - Явор Русинов, Текст- Нина Николина, Режисьор – Александър Моллов, Продуцент – Николина Попова.