Фолк певиците Деси Слава, Анелия и Камелия възмутиха с неадекватното си поведение по време на погребението на техния колега Денис Теофиков. Изпълнителките предизвикаха бурия от реакции на феновете със снимка, на която кифлеят докато опечелените скърбят за загубата на талантливото момче.

Кадърът, на който позират ухилени и изпращаши въздушни целувки на почитателите си, изглежда е направен след погребението, което беше в петък. Освен певиците с тях са и техни приятели, които също не са имали трезво мислене при реализацията на безумното селфи, оставило без думи всички. 

От коментар под снимката всъщност става ясно, че тя е направена по време на ивент, организиран от спонсор на въпросните фолк диви. "Имало е събитие. Въпросната снимка е от преди погребението, но е непростимо да я правят и публикуват в деня когато погребваме Денис. А и защо не отмениха това събитие, след като техен колега е починал и на другият ден го изпращаме?! Нямам думи, страшно голямо неуважение!", възмущават се с право последователите им.

"За съжаление разбирам че това ви е работата да ходите по участия, но можеше да мине и без снимки! Все пак ваш МНОГО ДОБЪР КОЛЕГА Е ПОЧИНАЛ И СТЕ МУ БИЛИ НА ПОГРЕБЕНИЕТО!", пишат още под снимката на фолк фуриите в социалната мрежа. "След погребение, селфи! Все едно на концерт сте били! Няма такава простотия", сипят гневни коментари под злополучния кадър.