Ринопластиката на Камелия, която си клъцна носа на 50 години, се превърна в една от най-обсъжданите новини на тази година. Феновете я харесват с новото лице и одобряват решението й, но други не спират да я критикуват, че е загубила идентичност и е заприличала на Емилия или Галена.Колегата й Емануела явно е от първите, защото си направи същата операция в Турция, при това при същия лекар, който оперира Камелия.

Емануела си отряза носа преди броени дни в компанията на един от най-близките си приятели и моделката Гери Райчевска, когато също се тунингова при въпросния лекар, но преди години. Сега Камелия показа снимка на майка си, която има рожден ден и феновете веднага забеляза големия нос на родителката й. С такъв след години щеше да бъде и щерка й, ако не го беше отрязала. 

Певицата нееднократно обяснява, че носът расте през целия живот на човека и затова тя се решила на операцията чак на 50 години. Явно ринопластиката си е била наложителна за изпълнителката, която след операцията изглежда много по-добре.