Два билборда с празнични послания изненадаха поп-фолк певицата Роксана навръх рождения й ден. Изпълнителката на „Спомени“ отбеляза своята 36-годишнина, а още рано сутринта тя получи първия си подарък от своя съпруг Александър – реклами с романтични послания. Фолк пеницата е с шест години по-голяма от мъжа ис, на когото роди син само година и половина след запознанството. 

„Честит рожден ден, бебе! Обичам те“, пише на огромните рекламни плакати, които се появиха в Ловеч, където семейството живее. На тях е поставена и снимка на Роксана с общия им син Александър-младши. С видео послание от Малдивите се отчете и Софи Маринова, която продължава райската си почивка с Преслава и Коцето.

„Дори не знам какво да кажа. Направи ме много щастлива и се чувствам още по-обичана. Благодаря ти, Бебе, че те имам. Няма смисъл от повече думи“, написа на свой ред певицата след изненадата. Самата Роксана си пожела още в полунощ да остане толкова упорита и силна, колкото е показвала, че е досега. „Пожелавам си да съм жива и здрава, благословена и много щастлива . Пожелавам за децата си и хората, които обичам 100 пъти по толкова. Наздраве за мен!”, развълнувана е звездата.