Фолк певицата Нелина не скри голямата си радост, а именно, че сина й Кристиян вече е пълнолетен. Изпълнителката сподели в социалната мрежа снимки от рождения ден на порастналия младеж, който визуално много прилича на нея.

"На 2 октомври 2003-а беше най-щастливият ден в живота ми, защото тогава родих моя син Кристиян - най-скъпото за мен!
Мило мое момче ,от днес ти вече отваряш нова страница в живота. Нека най-доброто ти предстои - здраве, любов, верни приятели, духовно израстване, попътен вятър и от всичко хубаво по много! Поеми смело своя път, а аз винаги ще съм до теб! Бъди ми благословен, Крисче!", написа Нелина. 

Фолк ветеранката винаги е пазела в тайна кой е биологичният баща на момчето й. Едва преди години тя наруши мълчанието и опроверга упоритите слухове, че сина й е от бизнесмена Коко Динев. Изпълнителката на „Бял мерцедес ме преследва в живота” е родила от друг бизнесмен, от Гълъбово - Даниел Димитров. Тъй като той бил женен информацията излезе на бял свят 15 години след раждането на Крис. По онова време Нелина не знаела, че върти любов с обвързан мъж и изпаднала в шок, когато разбрала, че приятелят й има друго семейство. Фолк изпълнителката предвидливо запазила в тайна от него, че е бременна. „Предпочетох да съм самотна майка, вместо да живея с мъж, който ме лъже. Казах му едва в началото на деветия месец, че чакам дете от него, тъй като не исках да ме притеснява с мисли за аборт. Беше потресен. След като разбрах, че е полигамен и ме лъже, реших да отгледам детето си сама. Запазих го, тъй като ми бе време да родя, а знаех, че трудно мога да намеря моногамен мъж. Прецених, че ще успея сама да се справя в живота и нямам нужда от партньор до себе си. Бащата на Криско обаче до ден днешен ми помага за него и знам, че мога да му имам доверие”, признава в интервю певицата.

Нелина така и не срещнала истинската любов, но се гордее със своя пораснал син. След раждането на Кристиан отношенията на Нелина и Даниел били доста обтегнати, което пречело на пълноценния контакт между баща и син. Нещата днес обаче са коренно променени. Също като майка си, Кристиан бил артистичен, но активно се занимавал със спорт. Доскоро тийнейджърът тренирал източни бойни изкуства, но предпочел да се занимава професионално с футбол. Крис е вратар в юношеския отбор на „Левски” и мечтае един ден да стане като своя кумир Боби Михайлов.