Бившият футболист на "Левски" Петер Кабат стана сървайвър. Риалити форматът се излъчва по унгарската телевизия "РТЛ Клуб" и е заснет в Доминиканската република. Кабат наред с футбола има и диплома за готвач, което му помага в оцеляването, макар срещите му с животни да са далеч по-различен вид.

На карибския остров, наричан някога Испаньола, гъмжи от типичните за района буболечки, змии и други гадини, които влизат в препятствията пред оцеляването на участниците, както и на екипа. Според информации, промъкнали се в унгарски медии, е имало ухапани от гадини хора, но за щастие, без някакви страховити последици.

В сценария все пак не е било включено яденето на отвратителни насекоми, което е приоритет в други телевизионни формат. Кабат скъса с ергенлъка през 2015 г., когато взе дългогодишната си приятелка Рока Адриен. Тя е далеч по-известна под името Синтия Фокс, с което се подвизава във филмите за възрастни. Професията й обаче явно не е проблем за Петер, който за церемонията я заведе чак в Лас Вегас, напомня "България днес".