Александра и Даниел Петканов хвърлиха всички в ступор с решението си да се скрият за известно време и да не ползват социални мрежи. Тази новина дойде като гръм от ясно небе за техните почитатели, но пък се отрази ободряващо не хейтърите им.

Влюбените гълъбчета се появиха в много стряскащ вид и загатнаха за нещо голямо в личен план, заради което се налага да направят пауза от социалните мрежи.

"С Дани взехме решение да си починем за малко от социалните мрежи и изявите! Предстоят ни важни събития и затова чувстваме, че е време да се отдръпнем от вихрушката, която ни е завъртяла през последните месеци, за да можем да посрещнем нещата, които ни предстоят на спокойствие. Когато се върнем ще разкажем повече. Обещавам', разкриха известните инфлуенсъри, които дотежаха вече с жалките си опити да бъдат интересни и актуални в мрежата.

На "прощалните" кадри Александра е с черна маска на лицето си, чрез която се старае да премахне и най-малките пъпчици, които й избиват от време на време. Тя е професионален модел и гладката кожа е изключително важна, за да може да продава повече продукти.

Решението на Александра и Даниел е подложено на ожесточена дискусия в мрежата. Техни фенове заподозряха, че слуховете за евентуална бременност на Петканова май ще се окажат верни и затова са решили да си подарят малко спокойствие. Други пък смятат, че ще участват в някое ново риалити, заради което няма да имат достъп до интернет. Предстои да разберем каква е причината за това тяхно изненадващо решение.