Страхотен скандал запали концерта на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив вчера вечер. Първо журналистът Георги Тошев коментира лаконично във Фейсбук: "Всичко има начало ….и край! Да знаеш кога …и как“, очевидно намеквайки, че е време примата да слезе от сцената.

С тези две изречения обаче предизвика гнева на феновете. „Питам от любопитство не Ви ли е срам? Не наистина не Ви ли е срам???

Когато Едит Пиаф пада насред сцената на концерти, които лекаря и забранява да прави, никой от псевдо драскачите като Вас не си позволява да обяви нейният край, а я поздравяват за куража! Лили Иванова няма друг смисъл в живота“, озъби се почитател на певицата. „Концерта беше Великолепен! Може да се случи и се е случвало проблем с озвучаването в София през 2002 в НДК. На 3 септември във Варна, точно преди 10 дена Лили нямаше никакви проблеми с озвучаването и пя перфектно!“, твърди друг.

И друг скандал се развихри покрай изявата. Поради големия интерес бяха пуснати за продажба всички места в театъра и това ядоса собствениците на заведения. Пряко включване от Пловдив - концерт на великата Лили Иванова! Поздравления за нея и всички хора, събрали се там! Кацаров, позор! Оставка и затвор! Това написаха във Фейсбук от Сдружението на заведенията в България.

От Българска асоциация на заведенията пък са категорични, че здравният министър се гаври с бранша. Защото докато се позволяват подобни събирания на хиляди хора, заведенията остават затворени, а служителите им - без никакви доходи. "Кацаров, ти си позор! Гавриш се с бранша ни и чак с прокуратура ни заплашваш!!! БЕЗСРАМНИК!!!", пишат от БАЗ.