Излязлата в майчинство синоптичка Гергана Малкоданска пази като майка орлица мястото си в "На кафе", където в миналия сезон беше един от панелистите. Къдравелката е бетонирала поста си и на по-късен етап чрез спонсорство ала бартер. Оказва се, че нейния съпруг - интериорният дизайнер Алекс Ковачев е обзавел от-до студиото на обедната продукция на Нова телевизия, а в замяна Малкоданска е назначена на работа.

В момента бившата манекенка е замествана от Мис България Ромина Андонова-Тасевска, но след майчинството си, тя ще се завърне, за да продължи медийните си изяви, коментират запознати. В това има пръст мъжа й, като спонсор в "На кафе".

Самата синоптичка го изтъква и в последния си Инстаграм пост. "Този телевизионен сезон съм заложила на работни понеделници и не само, ама без грим. Тоест физически не съм на панелската част в "На кафе", но пък заедно с Алекс Ковачев аранжираме красиво студиото. И ето … все едно съм там", написа Гери. В публикацията тя не пропусна да спомене и фирмата, която осигурява аранжировката, с което още по-ясно се разбира, че става въпрос за бартерна реклама.

Гала също е успяла да намаже, защото Алекс Ковачев е правил дома й, като познанството им става непосредствено преди бившата моделка да постъпи на работа като панелист в "На кафе". Не случайно и водещата ветеран обича често да изтъква и хвали изгодните й панелисти. Така да се каже според заслугите.