search icon
search icon

Георги Христов попиля Дара и Галена

Певецът с нов култов коментар по нощите

Любимото високо алкохолно питие на Георги Христов (57) е „Метакса“, известно е, че естрадният певец обича да разпуска пред телевизора с чаша в ръка, а след третата чашка започва да изказва неласкавото си мнение към различните риалити формати намерени с дистанционното. След като под ударите му са попадали „Като две капки вода“ и други формати на Маги Халваджиян, сега Жоро метна „Гласът на България“ и по-конкретно младата менторка Дара.


“Много забавен формат по БТВ! Някаква никаква , Джара , Жара , Фара, е не съм я чувал, жури…! На проектоминистърката на културата на Слави , била мяра….! Честито пак! Казаха ми , била Дара…???!!! Която и да е! Другата е известна …….! От други сайтове! БРАВО БТВ!”, пише Христов. Музикантът не подминава и „достойнствата“ на Галена, намеквайки за клипчето от ваната, с което се прочу около 20 години.

Постът му получи и сериозна доза подкрепа от феновете, които подкрепят мнението на Георги Христов. В миналото той е изразявал своето безпардонно мнение в социалните мрежи по адрес на Мартин Карбовски, Лили Иванова, Михаела Филева.

източник: Lifeonline.bg

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари