Английската актриса Кейт Бекинсейл, която постигна световна слава през 2001 г. за ролята си в холивудския блокбастър „Пърл Харбър“, в момента снима новия филм „Дъщерята на затворника“ в Лас Вегас, но изглежда ще трябва да отсъства от снимките за известно време, съобщи сайтът TMZ, цитиран от БГНЕС и Нова телевизия.

Сексапилната актриса се е озовала в болница поради непоносими болки в гърба. Все още не е известно дали 48-годишната Кейт е пострадала по време на снимките на семейната драма на режисьора Катрин Хардуик или в хотела, където е отседнала.

Източници, близки до актрисата, съобщават, че тя все още е в спешното отделение, а сегашното й състояние не е известно. Те допълват, че тя е получила болки в гърба си вчера около 10:30 часа сутринта, което е наложило бързо влизане в болница.

Откакто пристигна в Лас Вегас за снимките, Кейт Бекинсейл редовно документира всичко, свързано с престоя ѝ там, в социалните мрежи. Тя сподели с последователите си за многобройните тестове за COVID-19, които е трябвало да направи, а също така се оплака от жегата в най-големия град в Невада.

Брайън Кокс, Тайлър Ритър и Ърни Хъдсън също участват в „Дъщерята на затворника”. Кокс играе бившия осъден Макс, който след като е освободен от затвора, се опитва да се свърже отново с дъщеря си (Бекинсейл) и племенника си.