Актьорът от "Откраднат живот" Наум Шопов сменя телевизиите и ще е водещ на новото шоу по Би Ти Ви “Ергенът”. Той ще бъде човекът, който ще запознае Виктор Стоянов и дамите с правилата на формата и ще ги води през всеки един етап от него. Освен това Наум Шопов ще бъде съветник на Виктор, негов приятел и дори брат, с когото „ергенът“ ще може да споделя своите мисли и емоции. “Досега не съм виждал като водещ, защото не съм виждал нищо подходящо. “Ергенът” е нов формат, за първи път в България, много успешен в над 20 държави. Един мъж, който си търси жена и много дами, които са кандидатки. Действието се намира на много екзотично място – Раят на Земята”, сподели Наум, но отказа да разкрие локацията на снимките.

"Смятам, че живеем във време, в което малко или много всички сме погълнати от цинизъм. Всяко едно риалити има своите предимства и достойнства, както и доста силен финансов стимул, но всъщност истината е, че малко победи са по-големи от това да намериш любовта. Стискам палци на Виктор и ще бъда неизменно до него, за да му помогна в това начинание“, казва още водещият Наум Шопов.

Задължително условие за “Ергенът” е било водещият да е женен. За мястото на снимките ще заминат и неговата любима – Теа, както и малката Амая, но все пак ще има период, в който няма да се виждат. Eргенът, за чието сърце ще се борят 20 дами, е моделът Виктор Стоянов, а форматът ще се снима в съседна Турция.