Секси брюнетка мачка чаршафите с Денис Теофиков. Певецът, който е блян на стотици тийнейджърки, обяви връзката си с Алекса. 21-годишният Теофиков пусна видео как целува избраницата си, след като успява да й спечели плюшена играчка от лунапарк. Двамата са лудо влюбени, но не разкриват от колко време са заедно. Алекса често пътува с Денис по време на участията му край морето. Изпълнителят на хита "Локдаун" засвидетелства любовта си и оповести името на своята нова изгора.

Алекса се представя в социалната мрежа като професионален гримьор. От снимките й ясно се вижда, че държи на външния вид и е напомпала освен джуките и деколтето си. Мацката е близка приятелка и на Ивон Динева, дъщерята на Анелия. Около името на Денис Теофиков се завъртат десетки спекулации с коя мадама си ляга. Светските клюки го свързват с колежката му Десита, моделката Джейми Елиас.

Наскоро плъзна и мълвата, че Теофиков си ляга със супер известна чалга звезда. Според непотвърдената от певеца информация тя е доста по-възрастна от него, но никой така и не се осмелява да сподели името й. Явно за да разсее слуховете, Денис решава да покаже коя е завладяла сърцето му, пише „България днес“.