search icon
search icon

Джералдин си хвана гадже, сестрите пак скарани

Ето какво правят и останалите участници в предишните "Игри на волята"

Остават броени дни до старта на третия сезон на реалити шоуто "Игри на волята", а ето какво се случва с най-колоритните участници в шоуто от втория му сезон. ММА боецът Вайс със сигурност се радва на слънчево лято, а от публикациите му виждаме, че е и се е превърнал в любимо рекламно лице на родни бизнеси. Между тренировките и бизнес ангажиментите Вайс е успял да стигне до морето и то в каква компания! По всичко личи, че любимците ни от шоуто са успeли не просто да запазят приятелски отношения, но и са се сближили доста.

Не бихме могли да кажем, че Ники е сред най-активните в социалните мрежи, но от последните му публикации онлайн съдим, че се е върнал към работата си на сервитьор.

"Хлапето" Джералдин, както я наричаха нерядко в шоуто тази година ще бъде студент в първи курс, като бе приета в престижен университет в САЩ. Тя, подобно и на други участници от Игрите, не е особено активна онлайн, но пък от последните ѝ публикации виждаме, че спортът си остава все такава страст за нея. Под снимката, на което целува момче след игра на пентбойл,  пък е и заключила коментарите, което ни навява на мисълта, че целунатото момче е нещо повече от партньор.

Катя, донякъде възпрепятствана от COVID мерките, донякъде и мотивирана от условията, остана в България и след шоуто. През зимата тя бе инструктор по ски в Банско, а през лятото не намери време за сестра си, която вече си е в България. Двете уж оправиха отношенията си, но явно само пред камера. Йоана реши да се дойде в родината след 4 години учене в Щатите. Тя смята да продължи отново в Йейл магистратура, но засега е у нас.

Ивана се оказа с блокиран Instagram още в началото на годината и това определено оказа влияние върху желанието ѝ да публикува често, тъй като и в новия си профил не е никак активна. Последната ѝ публикация е от Равда, откъдето качи и провокативната снимка без горнище.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари