Александра Петканова сериозно си е повярвала, след като реши да покани Кендъл Дженър на разходка, за да се запознае с нея. Моделка и инфлуенсър изпраща на няколко пъти покани към любимката си от клана Кардашиян в социалните мрежи, след като разбра, че и двете събират тен на едно и също място в Италия, но отговор не получи. Няма и как да е иначе, защото Дженър е една от най-скъпо платените посестрими на Алекс в инстаграм, чието време е строго разчетено и едва ли би си губила времето с никому неизвестна българска манекенка.

Алекс обиколи седем дестинации на Ботуша, като най-доволна остана от Равело, Позитано и Капри. По време на екскурзията си тя се наслади на круиз с яхта, което влезе в графика и на Дженър. 25-годишната Кендъл е в Италия в компанията на своя любим професионалния баскетболист Девин Букър. Двамата също се припичаха под жаркото слънце на луксозна яхта, като празнуваха олимпийския медал на спортиста в компанията на приятели.


Александра пък замина към родината на Микеланджело преди седмица в компанията на мъжа си Даниел Петканов, неговия брат по оръжие в „България търси талант“ Александър Кадиев и неговата нова любима модела Ивелина Чоева. Сред развлеченията, на които Кадиев и любимата му се отдадоха в Италия, бе тандемното каране на скутер. Моделът не пропусна да се похвали и с факта, че е успяла да разгледа Соренто - мястото, познато като Града на русалките. Заедно с Петканови двамата се отдадоха на танци под звездите, а водещият на „Преди обед“ остана впечатлен от местната кухня и по-скоро от спагетите карбонара.

Дамите от компанията пък бяха изумени от ресторант, обсипан с лимони. Алекс и Ивелина си харесали мястото още преди да излетят от България. „Обикновено няма свободна маса за обяд или вечеря поне 2 месеца напред, но ние за щастие успяхме да се класираме!
Та… заслужаваше си! Ако някога имате път до Капри - посетете“, препоръчва Петканова,