Фолк певицата Теди Александсрова нагорещи социалните мрежи с провокативни кадри, на които позира в изрязан бански, потопена в басейна. Горещите кадри предизвикаха сърцебиене на нейните последователи от мъжки пол. В хотела по време на снимките също се събрала публика, която не могла да отлепи поглед от голата плът на Теди.

От година не сме виждали изпълнителката на хита "Автомата" да се снима в подобни провокативни фотосесии. Оказа се, че е имала основателна причина затова, а именно болезнена ревност на Емрах Стораро, с когото доскоро беше във връзка. "Блиц" припомня, че Теди реши да сложи край на тази мъчителна връзка, която от самото начало миришеше на провал. По всичко личи, че певицата не ближе любовни рани, а се радва максимално на свободата си и топлите летни дни. А фенове не спират да я засипват с комплименти относно външния й вид и безупречната фигура, която демонстрира на кадрите.

Преди седмица Теди представи дуета си с Емануела, в който и двете чалга звезди показват гола плът, заради което видеото се превърна в любимо на техни почитатели от мъжки пол. Очевидци издават, че често засичат Теди Александрова в района на Слънчев бряг и Свети власт, където е отседнала през последните седмици. Позиционирала се е край морския бряг, тъй като участията й през лятото са предимно на морето и по този начин си спестява пътуването от столицата