Жената с най-голям бюст в България не даде своя вот на изборите! Притежателната на най-пищен балкон Кристин Каменова не гласува. Блондинката има 2000 кубика, по 1000 във всяка бомба. "Няма смисъл да гласувам - каза пред "България Днес" Каменова. - За мен вотът се манипулира. Всичко е нагласено. Никога не съм гласувала. Не смятам и да го правя за в бъдеще", казва още силиконовата сексбомба. Други пищна блондинка също ще пропусне вота.

Джулиана Гани е заета с важна фотосесия и няма да даде своя глас. "На предните избори през април гласувах, но за жалост сега не успях", сподели Гани пред "България днес". За сметка на това нейният любим - Илиян, даде вота си. Двамата искат да видят промяна в държавата и управлението. Джулката е категорична, че е останала доволна от резултатите на предните избори, провели се на 4 април, когато също имала ангажименти, но намерила време да отиде до урната.

На съвсем различно мнение е друга цицеронеста мадама - Деси Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията. Плеймейтката не пропуска гласуване. И на 11 юли отиде до урната и даде своя вот. Деси сподели, че гласува за по-добро бъдеще на родината.