Актрисата Дария Симеонова отряза косата си и я даде за благотворителност. Това съобщи самата тя, като поясни, че прическата й вече е с 25 см. по-къса. 

Визуалната промяна екранната пиарка Наталия от „Откраднат живот“ предприела не толкова по собствено желание, колкото по настояване на Зорница София – режисьорът на филма „Майка“, в който Симеонова изпълнява главна роля.

„Не съм човек, който често променя външния си вид. Не за друго, а заради удобството на навика. Професията ми обаче понякога го налага и съм много благодарна за това, че покрай проекти и представления се виждам във вид, който в живота не бил имала смелост да опитам - червена рокля,токчета, костюм, черна/кафява къса коса... Всичко може да се случи на актьора, ако си позволи да опита и е отворен за шанса!“, написа звездата в социалните мрежи.

Снимките на „Майка“ се провеждат от вече няколко седмици. Екипът вече е заснел всички необходими сцени в България, като отново актрисата издава, че камерата ще се върти и на друг континент.