Голяма част от фолк звездите вече се изнесоха да живеят на родното Черноморие, където са основно участията им през лятото. Някои от тях направиха и първия си плаж, използвайки горещите дни през изминалата седмица. Така например Емануела доказа, че не е напълняла, както се говореше наскоро след изтекли снимки от нейно участие. 

Емануела и Илиян са първите, които се хвърлиха по бански на един от известните плажове в Слънчев бряг и събраха погледите с голите си тела. Прави впечатление, че Илиян се е стегнал за лятото и е успял да стопи коремчето, което си отгледа по време на пандемията. Вероятно е започнал отново да посещава фитнес залата, за да може да събира женските погледи това лято.

Емануела пък побърза да захвърли всички дрехи и да покаже новия си бански, който ни прави впечатление, че е много изрязан, но пък певицата ще има по-малко разлики в тена по тялото си. А силиконовите й гърди едва се побираха в горнището, което мъжете се молеха да свали, но не ги огря, пише Блиц.

С Илиян навсякъде е весело и компанията не успяла да остане незабелязана. Илиян хванал тамбурата и сътворил истинско шоу за щастие на целия плаж. Очевидци издават, че към компанията се е присламчил и новото попълнение на "Пайнер" Антонио.