С горнище или без е Алекс Енева на плажа? Този въпрос си задаваха последователите на бившата танцьорка и настоящ хореограф от фамилия Халваджиян. 

Снахата на Маги се радва на гръцкото море в компанията на двете си деца и на любимия си мъж - Бебо Халваджиян. На една от снимките, подозрително тя е без горницата на банския, а дългите й руси коси прикриват прелестите й. 

Един от последните постове на Алекс, която едно време я спрягаха като българската Парис Хилтън е свързан с друго интимно преживяване от Малдивите. Посланието обаче е за нейния човек. "Тогава нищо не разбирах! Би трябвало да го преценявам не по думите, а по делата. То ме изпълваше с благоухание и светлина. Изобщо не биваше да бягам! Зад дребните му хитрости трябваше да доловя неговата нежност. Цветята (близнаци) са толкова противоречиви! Странно е как един човек може да промени живота ти завинаги по възможно най-добрия начин и да те накара да се чудиш как някога си живял без него", излива чувства Сашка по повод неотдавнашния рожден ден на Бебо.