Певицата Биляна Лазарова, позната като Биляниш, която наскоро дебютира с първото си чалга парче „Няма те, няма“, изненада феновете си с ново гадже. Тя се похвали с няколко снимки в неговата компания, които сподели в социалните мрежи. От тях разбираме, че именно с новата си половинка тя е избрала да се появи на церемония за връчването на наградата Trendsetter за инфлуенсъри, която тя е спечелила.

„Тази награда за мен значи много, това е оценката за моя труд и професия. Благодаря на всички вас, че ме цените. Благодаря на теб Любов, че си тук до мен и ме мотивираш да съм по-добра. Аз обещавам, че ще се стремя само напред и нагоре, очаквайте още от мен.“, написа тя под кадрите, на които държи приза си, докато прегръща и целува новият си любим.

На снимката обаче нямаше таг към неговия профил, нито пък Биляниш се е обърнала към него поименно в публикацията си, но запознати разкриват, че това е бившето гадже на колежката й Гери-Никол. Това е екс-футболистът от "Славия" Вилиян Вълков-Вълка, разкриха от LifeOnline. Припомнете си, че на сватбата на Софи Маринова (през март 2020) стана ясно, че Яката дупара е интимна с Вили, който пък, преди нея 5 години любеше златното момиче Християна Тодорова. Иначе връзката на варненската хип-хоп фурия с Вили не продължи дълго, защото неговото място зае Дани Илиев, с който тя се раздели, а според актуалните слухове, пак са се събрали.

Припомняме, че 20-годишната попфолк надежда Биляниш се грижи за малкия Ангел – плод на любовта й с бившия й приятел и годеник, който носи същото име. Междувременно се явява на изпити по време на сесията в НБУ, където е записала специалност „Психология“.