Снахата на Васил Божков - Ива Софиянска, шашна последователите си в инстаграм с уникални умения. Откакто преустанови работата си в Нова телевизия, красавицата коригира начина си на живот и замени забързаното и напрегнато ежедневие с похвати, чрез които да подобри здравословното си състояние и светоусещане. Бившата тв водеща уплътнява свободното си време със спорт и кето режим, става ясно от последните й публикации и сторита в социалните мрежи.


Щерката на Стефан Софиянски винаги се е гордеела със стройна фигура. Но е възможно покрай пандемията да е качила някое и друго килце, заради което сега да полага повече грижи за тялото и духа, пише pik.bg. Почти всеки ден Ива облича спортния екип и под наставленията на сестра си Елена, която е сертифициран йога инструктор, практикува различни асани.

Софиянска съчетава физическите, умствени и духовни практики, произлизащи от Древна Индия, с хитовия кето режим на Даниела Ерменкова. С едно от последните си сторита Ива показа как се е справила с авторската рецепта на създателката на режима за кето торта от маскарпоне и пекан.