След бурния развод на Джони Деп с Амбър Хърд, белязан от множество скандални обвинения и разкрития, звездата от “Карибски пирати“ има сериозни интимни намерения към не коя и да е, а към знойната и неподражаема холивудска икона Анджелина Джоли. Деп е отчаяно решен да потърси утеха и обич в нежните и самотни обятия на Джоли, която също като него премина през не по-малко лек развод с Брад Пит, твърди неназован източник, близък до актьора, пред списание "Глоуб". Същият отбелязва пред изданието, че Джони тайно преследвал Анджелина още преди години, като ѝ изпращал цветя и ѝ писал любовни мейли.

Според източника в момента Деп се е съсредоточил изцяло върху борбата си срещу алкохола в стремежа си да си върне добрата форма от близкото минало и да се яви пред старата си тръпка и най-голямата си мечта в най-бляскавия си вид. С други думи, актьорът е готов да премине през всякакви промени, само и само да бъде с Джоли, категоричен е източникът.

"Джони открито каза, че едно от най-големите му желания е да бъде с Анджелина. Той никога не се отказва от любовта. На този етап от живота си той е изключително взискателен и това е нещо, по което особено си приличат с Анджи", подчертава още той, цитиран от woman.bg.