Големите победители във втория сезон на "Един за друг“ са двойката Тяна и Иво. Те обаче споделиха наградата си с конкурентите Тина и Станимир. „Ние заслужаваме да бъдем на финал, защото сме двойката, която е научила най-много неща. И доказахме, че можем както да печелим, така и да губим. Човек се познава по загубите“, призна победата 24-годишната Таня.

Финалът изправи едни срещу други две двойки, чиято любовна история започва още в ученическите им години. Тинчето и Мирко са заедно от 10 години и мечтата им е да имат свой дом. Тяна и Иво са двойка от 18 години, като имат три деца. Интересен щрих е, че са се венчали два пъти. Втората сватба идва след като Иво изневерява на нежната си половинка. В сметките си от началото на играта първите натрупаха 60 400 лв, а вторите – 88 430.

Финалното изпитание се състоя в това двете двойки да застанат на ленти на няколко метра над земята и да се придвижват по трасето. Там ги чакаха 12 части от пъзел, който трябва да наредят след това. Пъзелът е снимка, запечатала важен момент от живота им. За Тяна и Иво това е фотография от първата им сватба, а за другите - от годежа им в „Дисниленд“.