Владимир Карамазов остава водещ на приключенското риалити Сървайвър, което ще се завърне в ефира на бТВ след 7-годишна пауза. Въпреки слуховете, че Иво Аръков и Асен Блатечки могат да заемат мястото му, в крайна сметка актьорът от Народния театър ще стяга куфари за Филипините.

Според мълвата екипът заминава на 1 юли, а Карамазов през ден е във фитнеса, за да възстанови формата на мускулите си, с които се беше разделил по време на изолацията. Той си е направил и нови татуировки, които ще демонстрира в ефир. Остава въпросът кога актьорът ще снима втория сезон на хитовия сериал Дяволското гърло, който в момента се излъчва по световния филмов канал AXN.

Същевременно Владо се похвали и за нещо, което му се е случило наскоро, но не издава повече подробности. Ето какво написа той в социалната мрежа: "Ако някой ден ме чуете да мрънкам, взимайте пушката и стреляйте. В последните години живота ми праща страхотни неща. В момента се намирам в един такъв етап, на нещо много интересно за мен. Освен постановката която репетирам, се случиха и срещи, такива които май ще са ми важни от тук нататък, а вчера в почивният ми ден се разцепих от снимане в територия на нашата страна в която не бях стъпвал. Пълен съм с бонуси."