Плеймейтката Дениз Хайрула намери нов начин да печели и да се издържа. Бившата на покойния Христо Сираков продава свои интимни снимки в специализиран сайт. На някои от фотосите Дениз е както майка я е родила. А на част от други кадри прикрива интимните си зони. А на трети е по-секси от всякога. Брюнетката от няколко месеца има профил в сайта за интимни и сексапилни фотоси. И набира все по-голяма популярност.

След като обиколи голяма част от телевизионните предавания, а пандемията от коронавирус спря партитата на "Плеймейт" и "Плейбой", Дениз бързо се ориентира как може да лапа солидни пачки, без да полага големи усилия. Профилът на Хайрула в сайта е заключен. И потребителите могат да изплакнат окото само ако заплатят месечния абонамент. Сумата е около 16 долара. А огромен процент отива в джоба на палавата Дениз. Плеймейтката постоянно рекламира профила си в специализирания сайт. Почти под всеки свои пост тя загатва, че може да свали й малкото останало облекло от нея или да я видят в друга светлина, но само специалните потребители на мрежата. 

"Най-добрата плячка, която някога сте виждали", пише в описанието на профила си бившата на Христо Сираков. Двамата с покойния бизнесмен бяха пред брак, но връзката им претърпя крах. Все пак те останаха много близки до последния дъх на бохема.
Звездата на Дениз изгря с участието й на конкурса "Мис Плеймейт". Въпреки че не спечели короната, Хайрула се превърна в изключително популярна бръмчалка.

Дениз е една от малкото плеймейтки, която няма нито една корекция по тялото си. Хайрула не може да се похвали с огромен силиконов бюст, но за сметка на това компенсира с изваяно тяло и идеални задни части, пише "България днес".