Венци Венц, част от популярното дуо „Павел и Венци“, се носи на крилете на любовта от няколко месеца. Плевенчанинът, който има дете от бившата си изгора - Мелани Ширкова, отново е щастливо обвързан. След като изкара бурна любов с Деа Ангелова, която е част от балет “Нова” миналата година, днес плейбоят има нова жена, която за първи път показа в социалните мрежи.

Става дума за Мая Вангелова, която той наскоро заведе на романтична почивка на Малдивите. Красавицата участва и в клипа, който дуетът засне на райския остров. За връзката между музиканта и Мая стана ясно още през март, а двамата са заедно от повече от година. Простата сметка показва, че половинката на Павел сменя мацките като носни кърпи, защото в началото на пандемията за поред път се бе събрал с Мелани, после заби Деа, а след това и Мая.Този път не било просто афера, а двамата вдигат сватба.

Тя ще бъде на някое интересно място по света и далеч от хорските уши и очи, но дали ще видим ценителят на красивите жени с халка или нова мацка, предстои да видим.