Николаос Цитиридис може да бъде объркан с всеки просяк или бездомник в района на НДК, видя Hotnews.bg. Водещият на късното шоу явно е наясно, че дните му в прайм тайма на телевизия bTV са преброени, затова не се старае да поддържа дори нормален външен вид. Отдавна стана ясно, че е загубил битката с килограмите, въпреки че при старта на шоуто бе слаб като струна.

Сега паласките и коремът му няма как да останат незабелязани, но докато на екрана стилистите все пак опитват да го облекат подходящо, в ежедневието си гъркът изглежда направо объл. Още по-страшно е положението с дрехите му, когато не е навлечен със служебен костюм.

Аутфитът му е меко казано странен и единствените две причини, които Hotnews.bg вижда да е облече така са или, че си е изгубил ключа от гардероба у дома или пък е окрал някои клошар и се пременил в неговите дрехи, за да не бъде разпознат по улиците. Единственото свежо петно в облеклото на Цитиридис са чорапите му, но те не могат да спасят ужасяващото впечатление, което прави.