Думата „баба“  не присъства в семейството на Глория, чиято дъщеря роди преди около два месеца. Не само изпълнителката на „Крепост“, но и свекървата на Симона Загорова също не харесва обръщението. „И двете баби много ти помагат, макар че не искат така да ги наричаме“, разкриха Загорова и любимият й – Даниел Милушев, пред бТВ. Двамата разкриха, че бременността ги е хванала неподготвени."Направих теста, чакахме три минути, той го отвори и... отиде да плува 40 минути в морето, за да може да се освести какво става", каза Симона.

"Тя беше замръзнала 40 минути", допълва той. След като преживели първоначалния шок обаче решили да запазят бебето. И така, през месец февруари се появи малката Галина. Бебето е спокойно и спира да плаче в минутата, в която чуе сръбска музика, шегуват се още щастливите родители. "В началото ме беше страх, но сега - не. По-скоро чувствах неувереност, но сега го нямам този проблем", каза Даниел. "Нашето дете е много кротко", каза Симона.

"Като тя цяло слуша сръбско и яде. В момента, в който й пуснем сръбско, тя спира да плаче", допълва Даниел. "Глория е много добра тъща. С нея се разбираме много добре и аз съм щастлив, че е отгледала такава хубава дъщеря", каза той. Влюбените разказаха, че се запознали в кафене. Докато зад Симона светлините постепенно изгряват, той гледа "Гласът на България" в родния Доспат. Година по-късно на случайна среща в кафе Даниел се влюбва отново в нея - без да я познае като момичето от сцената.