Четири месеца, след като роди, журналистката Николета Маданска най-сетне се показа бременна. Тя бе една от известните БГ мами, които упорито криеха корема си по време на всичките 9 месеца. За това помогна и коронавирусът, защото Маданска спря да води спортните емисии на bTV още през март миналата година, в самото начало на кризата. После за кратко се върна в новините, но още през лятото приключи с работата си. Въпреки че бе активна в инстаграм непрекъснато, снимките й бяха внимателно подбирани и не я показваха в цял ръст. Едва вчера, на Благовещение жената на бившия шеф Венелин Петков показа само 2 снимки с корем, видя Hotnews.bg.

"На Благовещение @lilia.nikolova_photography ме върна към спомена за един топъл и слънчев есенен ден в края на октомври, в който направихме няколко снимки на любимо място в очакване моята блага вест да се появи след по-малко от месец. Покрай работата ми в телевизията съм участвала в много и различни фотосесии, за които винаги ползваме професионален грим, прическа, дрехи. Този път обаче реших да облека любима рокля, която за моя радост все още ми ставаше, да си направя сама косата, колкото умея и да сложа само малко руж, гланц за устни и спирала.

Надявах се, че обективът на @lilia.nikolova_photography ще успее да улови сиянието, което носех в себе си в този момент. Е, мисля, че се получи“, написа към двете фотографии тя. Hotnews.bg припомня, че на 22 ноември Маданска дари със син колегата си Венелин Петков, който стана баща на първи път на 48 години. Това е първа рожба и за двамата. Новороденото е момченце и носи името Йоан.