Ни коронавирус, ни затваряне на Истанбул могат са спрат Джулиана Гани за поредната пластична операция, които Hotnews.bg вече не може да преброи. Бившата брадърка се похвали в разговор с фенове, че се е подложила на нова интервенция в клиника в мегаполиса, чието рекламно лице е от много време. Тя призна, че искала да си направи бразилско дупе, но намерението й се провалило, затова  изсмукала бедрата си.

Каква операция още е направила пази в тайна, която ще разкрие със собствено видео в блога си, за да рекламира щедро турските специалисти. Hotnews.bg неведнъж е изказвал притеснение, че Джулката е твърде пристрастена към интервенциите, като най-известни от тях са трите операции на гърдите й.

Освен това оправи носа си, не пропуска да надуе устните си, а екстеншъните си в косите показа на цяла България по време на участието си в „Биг брадър“. В разговора с феновете тя обясни, че заради мерките срещу китайския вирус е изкарала неделята в Истанбул само в хотела, защото излизането през почивния ден е забранено. Джулката и мъжа й са вече седмица в турския град.