search icon
search icon

Букмейкърите: Виктория бори Швейцария за първото място на "Евровизия"

Instagram

Instagram

Виктория отново е сред фаворитите на конкурса

Виктория Георгиева ще достигне до второ място на Евровизия 2021 – такава прогноза за развоя на събитията дават букмейкърските сайтове дни, след като родната звезда представи песента си за конкурса.

Според моментната класация златото е за Швейцария и представителя им Gjon's Tears, който представи песента си Tout l’Univers едновременно с нашата Вики. Следващите в подредбата са Франция, Исландия и Италия.

Евровизия 2021 ще се проведе на 18, 20 и 22 май. За първи път пред феновете на конкурса Виктория ще пее на втория полуфинал.

На специален концерт, излъчващ се едновременно онлайн и по БНТ, отличничката от X Factor обяви, че в Ротердам ще изпее Growing Up Is Getting Old – последната музикална творба, която представи от дебютния си краткосвирещ албум a little dramatic в края на февруари.

В избора й помагаха телевизионни и музикални експерти, както и дори феновете, които даваха мнение за отделните песни в специално създадена за целта платформа. С най-голям вот от допитването се оказали Growing Up Is Getting Old и Imaginary Friend. „На този етап знаех коя е песента, която бих изпяла с цялото си сърце и душа“, обясни Георгиева по време на концерта в сряда вечер. На събитието тя показа за първи път и видеото към избраната мелодия, което започва с говорител, обявяващ първото в история отменяне на Евровизия – нещо, което се случи заради световната пандемия през 2020-а.По Growing Up Is Getting Old Виктория работи съвместно с Мая Налани, Хелена Ларсон и Оливър Бьорквал. Заедно те създават песента още през 2019 г., като тя дори участва в конкурса за миналата година, когато обаче екипът на певицата се спира на Tears Getting Sober.
 

Още от hotnews

Коментари