Фолк певицата Нелина чукна 50, а за възрастта си изглежда повече от добре. Изпълнителката, която в последните години се изявява повече във фолклорния жанр, показа, че сияе на празника си и при това без да се е подлагала на куп козметични процедури.

„Щастие е да те обичат и да обичаш ! Благодаря ви!!!“ – сподели тя по повод стотиците честитки и благопожелания. Тя обаче се е въздържала от купон за юбилея заради ситуацията с ковид. 

Блондинката може да се похвали с добри гени, защото почти не е пипала нещо по себе си. Има само корекция на бюста от преди доста години. Въпреки кариерата си, която изисква безброй безсънни нощи, Нелина изглежда шеметно за годините си. Това е видно от снимките, които публикува в социалната мрежа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelina (@nelina.music)

Неотдавна бившата на Коко Динев обяви, че напуска "Пайнер", с които работеше от зората на кариерата си. За разлика от свои колежки, които си позволиха да изкажат причините за оттеглянето си от димитровградската компания, тя предпочете да не напада и запази благоприличие и уважение за дългогодишната им съвместна работа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelina (@nelina.music)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelina (@nelina.music)